Wormerland verduurzaamt, denkt u mee?

Na 2050 is het gebruik van fossiele brandstoffen zoals olie en aardgas taboe. De vraag is hoe we dan aan onze energie komen. De gemeente Wormerland onderzoekt wat de mogelijkheden zijn en vraagt de inwoners van Wormerland hierover mee te denken en wethouder Harold Halewijn spoort burgers aan om alvast zelf aan de gang te gaan met verduurzamen.

Zelf de eigen woning isoleren en zonnepanelen aanschaffen loont altijd, garandeert Halewijn. Je merkt dat meteen in een lagere energierekening. Maar Halewijn vraagt ook om mee te denken wat er nog meer gedaan kan worden. Daarvoor heeft de gemeente een vragenlijst gepubliceerd op de website van de gemeente: www.wormerlanddenktmee.nl

Iedereen heeft deze week (de week van 14 juni) een kaart hiervoor in de brievenbus ontvangen, waarmee Halewijn iedereen uitnodigt om te laten weten wat  mensen zelf al doen aan verduurzaming en om te laten weten hoe men vindt dat men de gemeente kan ondersteunen?

De antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. De vragenlijst invullen vergt ongeveer tien minuten en invullen kan tot en met 4 juli.

 

Andere berichten

Armband gevonden

Gevonden op de wandeldijk tegenover Mario/Trattoria : armband  Telefoonnummer van de vinder:  06 34 39

Delen: