Judith Michel officieel geïnstalleerd in Dorpshuis Wijdewormer

Judith Michel is nu echt burgemeester van Wormerland. Dinsdag 3 november nam commissaris van de koning Arthur van Dijk haar de belofte af in aanwezigheid van de leden van de gemeenteraad en haar familie. Haar beide kinderen mochten haar de ambtsketen omhangen en en de voorzittershamer overhandigen. Toen was ze dus echt de burgemeester.
De installatie vond plaats tijdens een bijzondere gemeenteraadsvergadering in  het Dorpshuis van Wijdewormer. Al twee keer eerder werd deze bijeenkomst vanwege corona afgeblazen, maar 3 november was eindelijk mogelijk een bijzondere raadsvergadering in beperkte vorm te houden. Bij haar installatie kon Judith Michel  reflecteren op haar eerste ervaringen, omdat zij haar ambt in feit al sinds 14 april uitoefent. .

Andere berichten

Wormerland verduurzaamt, denkt u mee?

Na 2050 is het gebruik van fossiele brandstoffen zoals olie en aardgas taboe. De vraag is hoe we dan aan onze energie komen. De gemeente Wormerland onderzoekt wat de mogelijkheden zijn en vraagt de inwoners van Wormerland hierover mee te denken en wethouder Harold Halewijn spoort burgers aan om alvast zelf aan de gang te gaan met verduurzamen.

Armband gevonden

Gevonden op de wandeldijk tegenover Mario/Trattoria : armband  Telefoonnummer van de vinder:  06 34 39

Delen: