Inschrijving schaatslessen EMM voor jeugd weer open

Het lijkt nog ver weg maar voor je het weet gaat de ijsbaan “de Westfries” te Hoorn weer open. Ook dit jaar gaat ijsclub EMM Wijdewormer daar weer schaats lessen verzorgen. Onder leiding van onze enthousiaste trainers Demi , Marbé en Lars van Schagen, Dionne Gaffel, en Evy de Wildt zullen zij weer op 11 zaterdagochtenden van 7.50 uur tot 8.50 uur op het ijs staan.
De eerste les zal vooralsnog op 3 oktober 2020 zijn, maar hierbij merkt EMM wel op dat de corona maatregelen  moeten worden nageleefd.
Ben je tussen de 8 en 12 jaar en wil je leren schaatsen, of je je techniek verbeteren, geef je dan snel op (uiterlijk vóór 15 september as.) zodat EMM inzicht krijgt hoeveel kinderen dit jaar op de ijsbaan komen te staan. Stuur een bericht naar demarlar@ziggo.nl met de naam, adres en geboortedatum van het kind. EMM heeft voor het aanvragen van de abonnementen tevens een e-mail adres en een telefoon nummer nodig.
Op dit moment kan EMM nog geen definitieve prijs doorgeven omdat er nog een aantal onzekerheden zijn. Zodra dat wel kan krijgt iedereen persoonlijk alle benodigde informatie.

Andere berichten

Wormerland verduurzaamt, denkt u mee?

Na 2050 is het gebruik van fossiele brandstoffen zoals olie en aardgas taboe. De vraag is hoe we dan aan onze energie komen. De gemeente Wormerland onderzoekt wat de mogelijkheden zijn en vraagt de inwoners van Wormerland hierover mee te denken en wethouder Harold Halewijn spoort burgers aan om alvast zelf aan de gang te gaan met verduurzamen.

Armband gevonden

Gevonden op de wandeldijk tegenover Mario/Trattoria : armband  Telefoonnummer van de vinder:  06 34 39

Delen: