Uitbreiding dienstverlening Sociaal Team Wormerland

Het Sociaal Team Wormerland start weer met fysieke spreekuren. De afgelopen periode was het team alleen telefonisch bereikbaar door corona. Vanaf 14 juli kunnen inwoners op dinsdag tussen 13.30 en 16.00 uur binnenlopen. Dit kan zonder afspraak. U kunt aanbellen bij de voordeur van De Omslag, Faunastraat 62 te Wormer. Door coronamaatregelen is het niet mogelijk om met meer dan vier personen tegelijk het inloopspreekuur te bezoeken. Is het druk, dan maken we een afspraak voor later op de middag. U kunt één volwassen persoon meenemen, geen kinderen.

Het Sociaal Team is telefonisch bereikbaar op dinsdag en woensdag tussen 13.30 – 16.00 uur op 06-58 07 66 72.

Om de bereikbaarheid van het Sociaal Team te vergroten, kunnen inwoners nu ook hun vraag mailen of een WhatsApp bericht sturen. Hebt u een vraag over dagbesteding, geld, gezinsrelaties, opgroeien, opvoeden, welzijn, werk, wonen of zorg= Kom langs op het spreekuur, app uw vraag naar 06-58 07 66 72 of mail naar sociaalteam@wormerland.nl.

Andere berichten

Armband gevonden

Gevonden op de wandeldijk tegenover Mario/Trattoria : armband  Telefoonnummer van de vinder:  06 34 39

Delen: