Stel uw vraag aan Judith Michel

Wat zou u aan burgemeester Judith Michel willen vragen?

De kersverse burgemeester van Wormerland is er reuze benieuwd naar. Nu een kennismaking vanwege de corona-maatregelen niet op gebruikelijke wijze kan plaatsvinden, nodigt zij u van harte uit om vragen te stellen die zij tijdens een live uitzending op 11 juni beantwoordt. De uitzending op 11 juni is te volgen van 20.00 tot 21.00 uur, via bit.ly/vragenaanJudithMichel11juni20.

Stel uw vraag nu direct of tijdens de uitzending per e-mail:  vraagaanjudith@wormerland.nl.

Bij alle antwoorden op gestelde vragen wordt de voornaam van de vragensteller genoemd. Mocht de burgemeester uw vraag tijdens de uitzending niet direct kunnen beantwoorden, dan zorgt de gemeente dat u zo snel mogelijk op andere wijze antwoord krijgt.

Judith Michel kijkt uit naar een ontmoeting

Andere berichten

Delen:

Scroll naar top