Dit jaar vieren we 75 jaar bevrijding thuis

Vol plannen zat het 5 mei comité Wormerland om met elkaar 75 jaar vrijheid te vieren. Uitgerekend dit jaar zou het ook de BevrijdingsBannetocht voor de 25ste keer organiseren in een extra feestelijk jasje met veel sportieve, muzikale en informatieve activiteiten.
Maar helaas door het Caronavirus gaat dit alles niet door.
Voorzitter Co Dovis dankt namens het 5 mei Comité Wormerland alle verenigingen, vrijwilligers en sponsors voor hun inzet en medewerking voor deze dag.
Er zijn plannen om in 2021 toch nog de 25ste BevrijdingsBannetocht te organiseren.

Share:

Andere berichten

Wilma fotografeert

Dat we mooie plekjes hebben in de Wijdewormer weten we allemaal. Maar om die plekjes op het juiste moment vast te kunnen leggen is weer een kunst op zich. We ontdekten op de website van buienradar (als je Wijdewormer hebt ingevuld bij mijn weer) prachtige foto’s van onze Wijdewormer. Een aantal hiervan zijn genomen door

Vervanging Engewormerbrug begint

Half mei 2020 legt aannemerscombinatie Gebr. Beentjes GWW BV & Hillebrand BV een noodbrug naast de Engewormerbrug. Als deze veilige verbinding tussen de Engewormer en de Wijdewormer gereed is, begint de aannemer in opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier met de vervanging van de Engewormerbrug. De huidige brug voldoet niet meer aan de veiligheidseisen. De werkzaamheden

Verantwoord sporten in Coronatijd best lastig

Formeel mag er vanaf vandaag weer gesport worden door kinderen tot 12 jaar. Maar om dat verantwoord te regelen is best lastig, laat korfbalclub WWSV weten. Want RIVM en sportbond hebben nadere regels gesteld en als clubbestuur en technische commissie is het lastig daar concreet handen en voeten aan te geven als je niet even

Scroll naar top