Verkoop Neck-Zuid gestart

De grondwerkzaamheden voor plan Neck-Zuid zijn al even bezig en deze maand zijn ook de prijzen bekend gemaakt van de 42 koopwoningen in dit project. De verkoop is 28 februari
gestart. Tot en met 11 maart kan worden ingeschreven. De verkopende makelaar Sopar gaat ervan uit dat de dag erna een Purmerendse
notaris zal moeten loten aan wie de woningen worden toegewezen. Maandag 4 maart houden projectontwikkelaar BPD en de verkopende makelaar Sopar een informatiemiddag in het Dorpshuis van Wijdewormer van 16.00 tot 18.30 uur. Wethouder Cees van Waaijen is blij dat met de inschrijving is gestart. ‘Ik ben van plan zelf maandag 4 maart naar de presentatie van het project in het Dorpshuis te komen kijken.’ Hij laat weten dat een kwart van de woningen die in plan Neck Zuid worden gerealiseerd bestemd is voor inwoners van Wijdewormer. De goedkoopste huizen, een middenwoning in een rijtje, gaan 275.000 euro kosten. De hoekwoning in datzelfde rijtje moet ten minste 312.500 euro opbrengen. De twintig twee onder één kap woningen staan vanaf 417.500 in de verkoop en voor een van de zeven vrijstaande woningen moet vanaf 451.500 euro (half vrijstaand) tot 545.000 euro (vrijstaand) worden neergeteld. Afhankelijk van de ligging en de gekozen uitrusting van de woningen kunnen de prijzen nog iets verschillen. Wethouder Cees van Waaijen had in november al laten weten dat al deze woningen gasloos zullen worden gebouwd.

Foto: https://www.nieuwbouw-neckzuid.nl/

.

Scroll naar top