OBS Wijdewormer nam afscheid van vier ‘juffen’

Het einde van dit schooljaar betekende ook voor vier leerkrachten het einde van hun loopbaan bij onze OBS. De redenen waren verschillend, maar de afstand woon-werkverkeer speelde daar een belangrijke rol.
Ook dit afscheid werd op een ludieke manier uitgevoerd. Voor deze gelegenheid werd een uiterst grappige, maar ook onnavolgbare, goochelaar uitgenodigd. Nick de Jong bleek een fenomeen in het misleiden. Iedereen, ook de juffen, werden voortdurend op het verkeerde been gezet. Verbluffend was de manier waarop hij zijn trucjes aan de kinderen uitlegde, maar daarbij ook weer allerlei trucs uithaalde zodat het uiteindelijk toch weer heel anders uitpakte. Een leuke vlotte show, waar de kinderen, maar andere aanwezigen, van hebben genoten.
Op de foto, naast Nick de Jong van links naar rechts: Ans van der Veen, Engeline van Rijn, Mirjam Lageman en Karin van Lieshout.
Ans had er inmiddels 36 jaar onderwijs opzitten waarvan 8 jaar kleuteronderwijs.

Scroll naar top